Hardloop tips van Hugo

Hoi! Ik ben Hugo Veenker. Ben jij van plan om de Slachtemarathon of de halve marathon te hardlopen? Let op!  Ik ga maandelijks hardloop tips geven, zodat je beslagen ten ijs komt voor 15 juni 2024.

Zelf zit ik 51 jaar in de atletiek, ben ik eigenaar van een Sport- en Loopadviesbureau en oprichter van een loopgroep op diverse locaties in en rond Dokkum. Daarnaast ben ik oud Nederlands Kampioen op de 400 meter. En ben ik actief in het begeleiden van regionale en nationale topatleten op diverse hardloop, maar ook “puber” atleten in de atletiek en polsstokhoogspringen. Van origine ben ik oud intensive care neonatologie verpleegkundige.

Maandelijks zijn mijn tips hier, maar ook op onze socials te zien zijn. Ik geef tips over essentiële zaken die je moet weten over het hardlopen in de voorbereiding, de training en de uitvoering.

Heb jij een specifieke vraag over het hardlopen? Stel die dan via [email protected]. En wie weet wordt jouw vraag behandeld in de vlog.

 

Bekijk hier de introductie van Hugo in de 5e aflevering van Mei rinne mei Martsen.